Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Editorial Απριλίου


Η Άνοιξη μπήκε, έζωσε τα πάντα γύρω μας με μυρωδιές, ανέμελες αισθήσεις και μια διάθεση να φύγεις, να ξεφύγεις, να ζήσεις πιο ρομαντικά. Είναι η εποχή που οι μελλοντικές νύφες βάζουν τις τελευταίες πινελιές και προετοιμασίες στο γάμο τους. Λίγο πριν το Πάσχα, που φέτος πέφτει πολύ αργά, στις αρχές του Μάη, η Άνοιξη κοντράρεται με τη νηστεία, την αυστηρότητα και την κατάνυξη που απαιτεί η γιορτή του Χριστιανισμού.

Όπως κι αν νιώθετε εσείς, είτε σας έχει «πιάσει» είτε όχι η Άνοιξη με την απελευθερωτική της επίδραση, το νέο e-τεύχος μας είναι πανέτοιμο. Ξεφυλλίστε το άρθρο μας που απευθύνεται στις επίδοξες νύφες: τι θα πρέπει να προσέξετε εάν σχεδιάζετε τον γάμο σας και γιατί είναι επιτακτικό να επιλέξετε επαγγελματίες μακιγιέρ, κομμωτές κλπ. αντί για… ερασιτέχνες φίλους. 

Ακόμη, διαβάστε το 2ο μέρος για τα hair extension. Μάθετε, ενημερωθείτε και αποκτήστε σφαιρική άποψη για το πώς τοποθετούνται οι τούφες και τι φροντίδα απαιτούν. Στο 1ο μέρος είδαμε το glam που προσφέρουν στο look μιας γυναίκας και λύσαμε ορισμένες απορίες. Τώρα, τα ξέρετε όλα για τα φοβερά και τρομερά exte που είναι άποψη!

Καλή Άνοιξη, Καλό Πάσχα!

Ειρήνη Φουστέλλη




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου