Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Κάνε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η… ομορφιά σου


sakis batzalis photography
Το ρεβεγιόν, οι μέρες και νύχτες των γιορτών που ε-ε-έρχονται, τα καλέσματα και οι έξοδοι απαιτούν τέλεια εμφάνιση, στην τρίχα, που να… εντυπώνεται στο αντίθετο φύλο και τον ανταγωνισμό! Ο κότσος είναι η Νο1 επιλογή όχι μόνο για νύφες και κουμπάρες, αλλά και για όσες θέλετε να είστε η Θεά της Βραδιάς… Για να σας αγαπήσει περισσότερο ο καλός σας ή για να κερδίσετε εκείνον που σας δυσκολεύει.

Καταρχάς πρέπει να αποφασίσεις τι κότσο θες. Κάτι με όγκο, κάτι ανάλαφρο, θέλεις κότσο σινιόν ή κότσο μπαλαρίνας; Βρίσκεις τη φωτογραφία που σου κάνει «κλικ» και ή τη σκίζεις (για να είσαι σίγουρη) ή την απαθανατίζεις με το κινητό σου. Ο κομμωτής σου θα καταλάβει.

Γιατί φυσικά τον κότσο δεν τον φτιάχνουμε ποτέ μα ποτέ μόνες μας. Θα έφτιαχνες τα μαλλιά σου μόνη για τον γάμο σου; Όχι φυσικά! Θα πήγαινες σε μια δεξίωση χωρίς πρώτα να επισκεφτείς τον κομμωτή σου; Όχι βέβαια! Άρα, γι’αυτές τις ιδιαίτερες μέρες που δικαιούσαι κι εσύ να νιώσεις ακόμη πιο ξεχωριστή, πανέμορφη, λαμπερή, γοητευτική, γυναικάρα, κάνεις δώρο στον εαυτό τον πιο ιδιαίτερο κότσο από τα χεράκια του κομμωτή.

Ξεχνάς γι’αυτή την εποχή του χρόνου τα κόλπα του YouTube με τις… κάλτσες.
Αυτά είναι για την παραλία, όχι για ρεβεγιόν. Μην ξεχάσουμε κι αυτά που
ξέρουμε. Μιλάμε για κότσο στα μαλλιά και όχι κότσο… Συνεννοηθήκαμε. Ο
κομμωτής σου ξέρει το πρόσωπό σου, την τρίχα σου και θα φροντίσει να
ζωντανέψει την καλύτερη επιλογή για σένα. Εκκεντρικό κότσο ή ένα πιο
διακριτικό κοτσάκι για παιχνιδιάρικη παρουσία.


Μερικά είδη κότσου που σου προτείνω για τις γιορτές:
  • Στριφτός ή μισοπιασμένος
  • Σινιόν ή σφηκοφωλιά 
  • Κουλουριασμένος ή ανέμελος
  •  Κότσος Σπανιόλας – Κότσος Μπαλαρίνας – Κότσος Σαμουράι
  • Χαλαρός η ανάλαφρος
  • Στημένος ή αυστηρός
  • Ψηλός, χαμηλός ή στο πλάι
  • Γυαλισμένος ή messy
  • Κότσος Μπανάνα – Κότσος λουλούδι – Κότσος φιόγκος


Συμβουλή: Εάν επιλέξεις κότσο για τις φετινές γιορτές, φρόντισε να είσαι σίγουρη ότι αντέχεις τα πολλά τσιμπιδάκια και τις φουρκέτες στο κεφάλι. Επίσης, αν σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις μπομπάρια για extra όγκο, να βεβαιωθείς ότι δε σου προκαλούν πονοκεφάλους. Η αλήθεια είναι ότι οι περίτεχνοι κότσοι βαραίνουν επιπλέον το κεφάλι. Άρα να είσαι προετοιμασμένη ότι θες να το… υποστείς αυτό, έστω και για μια νύχτα. Γιατί η υγεία προέχει πάντοτε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου